Med ett tält är arrangemanget vädersäkrat

21 juli 2020
jonas_olsson

Visst har du någon gång varit på ett evenemang där vädret inte varit det bästa, men det hela har ändå varit lyckat. Kanske en antikmässa, en matmässa eller något annat. Regnmolnen har hopat sig och rätt vad det är kommer störtskuren. Utan ett tält hade hela kalaset varit ett totalt fiasko. Nu med ett rejält tält, blev det riktigt mysigt. Alla tränger ihop sig och kurar, och upptäcker att det må regna och åska hur mycket det vill där ute, här under tältduken är det torrt och varmt.

 

Planerar du för en festival eller mässa?

Det går nästan aldrig att lita på att vädret ska vara regnfritt eller vindstilla och varmt. Ändå vill man genomföra sina idéer. En festival man har längtat efter hela året eller vad det än må vara ska helt enkelt bli av. Lektion nr 1: kolla upp tältuthyrning, till exempel på http://flyingflerp.se/ och boka ett eller flera passande tält. Sedan kan du fortsätta din planering. Bokningar av artister, rätt antal öltält med bar och personal samt restaurang med sittplatser och kök. Vill man att ens arrangemang ska bli en succé, bör man lära sig lektion nr 1. Det är få festivaler som överlever hällregn utan regnskydd, scener utan tak och endast matställen ute i det fria.

 

 

Tält, men även allt som kommer till

Ett stort öltält till exempel, för hundra personer, monterar man inte upp ensam. Det fina är att allt du behöver göra är att boka de tält du vill, och resten sköter firman. Montering, uthyrning av bar, kyl och frys. Möbler såklart, men också köksutrustning, porslin, glas. teknik, för scen och annat. Även discjockeys, och entrépersonal om det efterfrågas. Kort sagt, det enda du behöver tänka på är hur det ska se ut, resten beställer du och får färdigt på plats. Låt  festivalen börja!

Fler nyheter