Allt började i träslöjden

14 maj 2020
jonas_olsson

Tänk dig tillbaka till träslöjden i skolan. Du minns slöjdsalen med dofter av trälim, sågspån, olja och sandpapper. Det var en kreativ verkstad där du kunde bygga vad som helst. Eller, du kunde bygga typ en kryddhylla, en ljusstake eller kanske en klassisk smörkniv som du kunde ge bort till en stackars släkting i julklapp. Okej, du kunde inte bygga vad som helst i träslöjden i skolan. Men det var ändå där i slöjdsalen som det för många elever odlades ett intresse av att få arbeta med sina händer och skapa men framför allt att bygga som den värsta Byggare-Bob man kan tänka sig. 

 

Större och större projekt

Nu har du kanske lämnat skolan för länge sedan och lagt slöjdbetyget bakom dig. Men kreativiteten och byggentusiasmen lämnar man inte så lätt. Det finns ju alltid något projekt att göra och någonting att bygga från grunden, bygga ut eller bygga till. Eller varför inte bygga om! Det är väl en utmärkt tid att bygga om köket eller badrummet? En altan vore ju mysigt till sommaren, tänk om det blir en sådan där högsommarvärme som för något år sedan med värmerekord ena dagen efter den andra. Då vill man ju kunna sitta ute på en altan och grilla! Eller så vill du verkligen slå på stort och bygga ett helt nytt hus.

 

 

Möjligheter för alla

Oavsett hur stort ens byggintresse är eller vilken kompetens man själv besitter kring att bygga nytt, bygga till eller bygga om är alla ovanstående alternativ möjliga. Det kryllar idag av duktiga byggare och hantverkare som kan stå till tjänst med att göra verklighet av alla byggprojekt du har i dina tankar. Kikar man till exempel in på aman-bygg.se kan man låta sig inspireras av 20 års erfarenhet av byggarbete. Nu är slöjden över och du kan höja ribban från smörkniven!

Fler nyheter