Arbetsplatsen får nytt liv med blommor från Järfälla

28 oktober 2020
mikael_barani

En inte alltför vild gissning är att vi kommer att bona om våra hem mer i framtiden. Redan i somras lade vi ner mer pengar på att pyssla och renovera därhemma. Det var helt enkelt alternativet till att inte få resa särskilt mycket på grund av det rådande läget. När vi nu verkar röra oss mot en kultur där vi mer och mer arbetar hemifrån, gissningsvis även efter att Covid-19 har lugnat ned sig, kommer vi säkerligen att vilja ha det extra fint hemmavid.

Blommor som piffar upp hemmamkontoret

På senare tid har säkert många av oss lagt ned lite extra energi på att få skrivbordet organiserat och kanske till och med hittat en bättre plats. Ska vi nu ändå i huvudsak sitta där under större delen av dagen så är det bäst att vi trivs. Det finns ju folk som har arbetat hemifrån sedan i mars och då piggar det upp med saker som att köpa blommor i Järfälla och få in lite grönska på kontoret.

Det fina med att jobba hemifrån är ju faktiskt att man nu själv kan bestämma över hur det ska se ut. När man kan styra helt efter eget huvud, och inte behöver anpassa sig efter stingsliga kollegor, kan det ju faktiskt bli precis så som man själv vill ha det. 

Gillar man inte något är det bara att tänka om och ändra på det direkt. Här behöver man inte vänta på någon vaktmästare som ska komma och fixa grejer, vilket förstås har både för- och nackdelar.

Med tiden kommer det garanterat att utvecklas en riktad bransch mot specifikt hemmakontoret. Kanske kommer vi att kunna köpa paket där ett helt hemmakontor följer med – prisat i olika klasser förstås.

Det är i de svåraste av tider som vi människor också tenderar att vara mest innovativa. Framtiden innehåller således mycket spännande potential.

Fler nyheter