Gör drömmar till verklighet

13 mars 2020
patrick_pettersson

 

Innerst inne – vad drömmer du om? Vill du ut och resa till fjärran länder eller vill du totalrenovera ditt hem? Kanske vill du köpa husbil och resa landet runt med din älskade. Oavsett vad du drömmer om så kommer alltid frågan om pengar och finansiering av drömmen upp. Har du lösningen på din? Att rensa hemmet och sälja av sådant som inte längre används, behövs eller älskas är både trendigt och otroligt hälsosamt. Har du även tänkt tanken på att gå igenom smyckesskrin och andra gömmor – du vet väl att du kan sälja guld och silver? 

 

Din alldeles egna finansiering

Har du smycken vars stil du vuxit ifrån? En gammal förlovningsring från forna tider som du helst inte vill tänka på. Låt dina rikedomar komma ut ur gömmorna och finansiera en ny dröm. Ingen mår bra av att ha gamla stagnerade energier som bara ligger. Skapa nytt liv och nya upplevelser genom att låta värdera ditt guld och sälja det redan idag. Det finns flertalet tjänster online och även fysiska butiker att besöka för värdering, rådgivning och sälj. Att göra en värdering är vanligtvis helt kostnadsfritt.

 

 

Svårt med affektionsvärde

Affektionsvärdet är detsamma som att saker har ett känslomässigt värde, vilket är en vanlig orsak till att det är svårt att rensa och sälja ägodelar som du ärvt av släktingar som inte längre finns i livet. För många är det ett faktiskt hinder i livet att de bär på saker från tidigare generationer som både tynger ner dem känslomässigt och stoppar upp energiflöden. Det kan hjälpa att påminna sig om att farmors gamla vigselring i guld faktiskt inte är farmor, och inte dina minnen av henne, för dem bär du i ditt hjärta. Farmor skulle snarare bli glad om du säljer guldet och omvandlar hennes ring till pengar för att få uppleva dina egna drömmar.

Fler nyheter