Satsa på brunnsborrning i Örebro

24 augusti 2021
jonas_olsson

Har du funderat på att skaffa en brunn på din tomt i Örebro, är det läge att kontakta en professionell brunnsborrare där. En certifierad brunnsborrare vet hur man ska göra så att du får den perfekta brunnen. Många av dessa företag sysslar också med bergvärme, och det är också en investering som ligger helt rätt i tiden.

Vill du spara på kostnader för energi och vatten så bokar du in ett möte så att du får veta mer om brunnsborrning i örebro. Du får värdefulla tips på hur du sänker dina värmekostnader. Har du ingen brunn sedan tidigare, är det bra att du skaffar en, och har du en gammal och omodern brunn är det hög tid att modernisera och få den senaste tekniken.

Vattenproverna är viktiga

Man tar vattenprover och är noga med att brunnen som borras på din tomt är tät mot ytvatten. Detta är väldigt viktigt, eftersom ditt brunnsvatten inte får vara förorenat av smuts, bakterier eller mikroorganismer. Minst en person av dem som borrar brunnen och är på plats måste vara certifierad för det.

Genom att anlita proffs är du på den säkra sidan och vet att alla regler och bestämmelser följs. Brunnsborrare har gedigna kunskaper både när det gäller värme och vatten, så du kan tryggt lita på deras kompetens.

Ett borrbevis dokumenterar din investering

Du behöver inte ha något brunnshus om du placerar slangar och adaptrar på ett djup som är frostfritt, och du får brunnen borrad enligt den senaste tekniken. När jobbet är klart får du ditt borrbevis, som är ett värdefullt dokument att visa upp när du säljer huset.

Du kan klart visa på att du har genomfört förbättringar på fastigheten på ett gediget och professionellt sätt. Tänker du skaffa en ny brunn kan det också kännas tryggt att du får en kostnadsgaranti innan arbetet startar.

 

Fler nyheter