Utmärkta tandläkare i Sollentuna

23 januari 2022
patrick_pettersson

editorial

Att gå till tandläkaren är viktigt för din munhälsa. Men tyvärr är det alltför många vuxna som idag inte besöker tandläkaren tillräckligt ofta. Att gå till tandläkaren blir något som inte prioriteras på samma sätt som den övriga hälsan. Men detta kan leda till att mindre problem för tänderna snabbt leder till stora problem. Du bör besöka tandläkaren med 1-2 års mellanrum beroende på hur dina tänder mår. 

En sak som hindrar personer från att gå till tandläkaren är att de inte känner sig bekväma med tandläkaren. Det är därför viktigt att hitta en bra och professionell tandläkare. Runt om i Sollentuna finns det flera kliniker som du kan vända dig till för hjälp med dina tänder. 

När du ska välja en tandläkare bör du besöka deras klinik. Detta för att träffa personalen och se vad du själv tycker. Har du barn vill du ha en tandläkare som är för hela familjen, så att ni alla kan gå till samma klinik. 

 

Tandläkare Sollentuna

 

Privat tandläkare eller Folktandvården?

En annan fråga många ställer sig är: Är det bäst med Folktandvården eller en privat tandläkare? Många gånger handlar detta om vilket som du själv föredrar. Den stora skillnaden är att privata tandläkare själva kan sätta sina priser, medan Folktandvården styrs av landstinget. Det betyder att priserna sätts av det politiska parti som styr just då. För barn är det däremot gratis med tandvård, och detta gäller fram tills man är 23 år. 

Många tror att det är dyrare att gå till en privat tandläkare, men detta är inte alltid sant. En privat tandläkare kan vara billigare, så det beror helt på vilken du väljer. För barn är det däremot bäst att välja Folktandvården eftersom det är gratis. Det finns flera val av tandläkare SollentunaJämför inte enbart deras priser, utan också vad de erbjuder för olika tjänster. 

Fler nyheter